RAR Expander

RAR Expander Beta 4 0.8.5

RAR-bestanden gratis uitpakken

VOOR

  • Simpel en stabiel
  • Ondersteunt zowel enkel- als meervoudige archieven
  • Bestanden zippen en unzippen

TEGEN

  • Beperkt tot RAR-bestanden
  • Kan corrupte bestanden niet repareren

Goed
7

Supersnel RAR archieven openen

Met RAR Expander open je zowel enkel- als meervoudige archieven. Dat is erg handig als je bijvoorbeeld een bestand met meerdere videobestanden wilt openen, bijvoorbeeld. RAR Expander werkt ook met archieven die met een wachtwoord beveiligd zijn. Uiteraard moet je hiervoor wel het wachtwoord in je bezit hebben. RAR Expander opent alleen RAR-bestanden en geen andere formaten, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Stuffit Expander.

Simpele interface

RAR Expander is erg gebruiksvriendelijk. Open de interface en zoek het archief dat je wilt openen. Vervolgens pakt RAR Expander je bestanden uit en krijg je kort een voortgangsbalk te zien. Helaas kan RAR Expander geen beschadigde of corrupte archieven herstellen. Daarvoor heb je unRarX nodig, die dit in sommige gevallen wel voor je kan doen.

Simpel en effectief

RAR Expander is een krachtig en effectief programma op RAR archieven te openen op een Mac. Wil je alleen RAR-bestanden openen, dan is RAR Expander een uitstekende keuze.

Wil je RAR-bestanden openen op je Mac, dan heb je minder mogelijkheden dan bij Windows. Met RAR Expander kan je echter alle ingepakte RAR-archieven snel en gemakkelijk openen.

Meeste downloads Bestanden in- & uitpakken voor mac

Meer
RAR Expander

Download

RAR Expander Beta 4 0.8.5

Beoordelingen about RAR Expander